Nieuwe uitgave ‘De sportwereld voor het hbo’

Recent verscheen een compleet herziene uitgave van De sportwereld voor het hbo. Het boek biedt een complete introductie in de sport en de sportwereld. Het boek is rijk geïllustreerd en kent een full colour opmaak. De uitgave is ontwikkeld voor sportgerelateerde Hbo-opleidingen: ALO, sportmarketing, sportmanagement, sport, gezondheid en management, sport- en cultuurmanagement, sport- en entertainmentmarketing, Topsport Academies en University’s. Daarnaast is het boek bruikbaar als bronnenboek voor medewerkers van sportkoepels, sportbonden, commerciële en andere sportorganisaties.

De sportwereld voor het hbo is geschreven door Jan de Leeuw en wordt uitgegeven door Arko Sports Media. Medewerkers aan de uitgave zijn: Sanne Cobussen, Marion de Cocq, René Daniëls, Mark van den Heuvel, Henk Hille, Olivier de Hon, Jacinta  Kannekens, Thijs Kemmeren, Martijn Musters, Bonne Posma, Inger Quanjel, Herman Ram, Hans Slender, Marijke Slotboom, Marije van ’t Verlaat, Herman Verveld, Jurryt van de Vooren en Edwin Wagtmans. Digitale ondersteuning is er middels deze website en een twitteraccount: www.twitter.com/sportwereldhbo

De ISBN-gegevens zijn: De sportwereld voor het hbo, Jan de Leeuw, 2-de geheel herziene druk, Arko Sports Media, Nieuwegein 2014, ISBN 978-90-5472-281-6

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.